MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 24, 2016

soho sandwich terbaik!!

last week masa sebelum gerak g holiday ngan bff fasya ada blanja soho sandwich utk makan bekpes kat umah mama nana keding.mcm2 jenis dia beli..seme jenis juga la kita try...mak datok pestime makan sandwich sedap gile nak mati macam ni hahaha...padan la ngan harga dia berbaloi even mahai skit pon tp sedap gilerrr.tq pasya banje....ni gara2 pasya ni abes la kang seme terjebak pandai oder sandwich sedap ni

ni je sempat amek gambau sebab yg lain seme kena sambar hahaa ni nama dia heritage sandwich RM12 inti dia daging hitam mabeles!
ni plak gegamba kita cilok kt fb, sape2 nak oder bole usha ig dia sohosandwich phone no 019-2723390





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tgk lama dh masa falsya order...mmg follow ignye..tp tk sempat try lg order...aritu tgk junior sekolah up gmbr tagged ownernya..rupanya junior kita yg wat bisnes ni..nmpk kesedapan tu

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

seb baek dah tghari..
lapo pulak tgk sandwich ni
nom nom nom

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Seyes...nmpk sedap..akk dahla suka sandwich..trs rasa terliur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...