MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 8, 2016

majlis kesyukuran office

 baru ni office ada buat majlis kesyukuran sempena kejayaan besar, kita pulak hr lantik sebagai salah sorang event committee...kadang terasa bangga juga orang kasi kepercayaan kat kita..sebab kita boleh buat keje, bukan senang kan orang nak pecaya kat kita lagi plak kena handle event besar camni, kira besar la kan sebab jemputan nye orang luar...

dalam masa tengah bizi mana tengah buat tender 4,5 tender dalam satu masa mana nak handle majlis ni fuh..persiapan seminggu je ada masa...kecut perut rasa dengan bos punya demand yang tinggi nak macam2 nak perfect la kira untuk majlis aritu...kita cuba la buat sehabis baik mcm mana yang dia nak...kita punya part paling besar kot kena handle katering & khemah...sampai terpaksa keje ari sabtu all out habis untuk event ni..

tiba hari kejadian mmg dok berdoa2 hari tak hujan...sebab risau meja kat luar buat outdoor kan...sekali elok masuk azan magrib ujan turun lebat mujor xlama...lepas tu ujan berhenti lega weh...ke hulu ke hilir kita dengan makan pon mana dan je..dah kata committee kan..orang penting hari kejadian..apa pon majlis berjalan lancar & ari isnin tu big boss msg cakap well done sebab majlis berjaya..lega weh! kecut perut aku seminggu mengenang kan majlis ni

persiapan ari jumaat dok masukkan surah yassin dalam kotak pastu nak kena ikat reben pulak


 ari ahad tu awal kul 5 dah sampai nak pastikan seme in order
 sebelum akak peluh lencun pose seketul dulu kat tangga cantik ni hehee
sini la port selalu nak ootd
 bff kita kat opis..2minggu dia xdatang keje sebelum majlis sebab sakit ni baru jumpe lepas 2mgu
 sebahagian kakitangan tgsb
ni jek sempat snap bz ke sana sini atas bawah kejap bos panggil nak makan pon curik2 je...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...