MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 28, 2016

menang coolblog selfie contest

alhamdulillah..setelah sekian lama kemarau tak menang contest, almaklum la keje bz sangat xde masa nak join contest blog pon curi2 update je...contest dah lama dah..ni baru dia announce winner.

beribu2 penyertaan hanya 6 orang saje pemenang yg di pilih..total hadiah RM5 ribu tak tau la dapat berapa hadiahnye, yang pasti cash money.gambar join contest ni kita snap masa mula2 amek gmbr dalam air masa beli gopro aritu, tak sia2 melabur sket beli gpro nak dapatkan gambar terbaik dalam air. aritu menang chatime contest wefie, ni coolblog plak..chatime tu jenuh nak kasi perabeh dia punya 1 year supply hehe..abes dah kita sedekah2 kt kengkawan sorang sikit



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...