MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, April 29, 2016

jual..jual


 melvita product, menang contest cosmopolitan
Melvita argan oil 50ml
L'argan bio body butter 100ml
Melvita argan + 4ml
total worth RM300 nak jual RM150
 menang kat insta bio-essence
24k bio-gold gold water RM105 market price nak letgo RM70
 sape minat nak bli sila wasap saya 0197942480, tq

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Thursday, April 28, 2016

menang shopping voucher worth RM500 tq setiacity mall!!

alamak..serius tak ingat pon pasla contest ni..join & forget gitu..skali dapat dm dari setiacity mall kata kita finalis...tekejut makcik..anta pic pon 2 keping je..sebab masa tu tengah bz sambil2 je join tu..anta gambar yg rasa mcm style sangat kekekek.....

tapinye..ada sikit neves...hehe...sebabnya ada 15 orang finalis di pilih setiap sorang akan dapat RM500 shopping voucher, kena beli baju baru dengan voucher tu then next week akan ada photshoot new look kita dengan baju yang kita pilih, kendian gambar tu plak akan di upload kt media sosial diorang utk minta korang vote....

dari situ ada plak hadiah nye lagi...hadiah utama shooping spree RM2000, adiah ke 2 & 3 fitness first one year membership lepas tu 12x consolation prizes shopping voucher RM200 + afternoon tea.kita xnak aim GP dapat conso pon dah bes...hahah shopping lagi!


 ada anta 2 gmbr rasanya diorg pilih gambar ni
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Wednesday, April 27, 2016

Mango Hobo Bag (Cream) nak jual

 baru beli kelmarin arini dah sampai....tak pakai pon lagi..nak jual..sebab besar sangat...sape nak beli wasap
0197942480 harga RM89 (jangan la minta diskaun ek..ni bukan beg menang contest hehe) postage RM6 kita tanggung...


  • Faux leather hobo bag
  • Detachable strap
  • Inner zip pocket. 30 x 42 x 14 cm (Length x Height x Width)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, April 26, 2016

dinner @ shangrilla hotel Sponsored by kaodim

kita tak menang...tapi opismate yg menang...kita hanya menyumbang utk kemenangan dia je heehe..aritu ada contest kg ig kaodim..kena hunting teksi kaodim..kita mmg dapat 7 set complete semuanya...tapi xde rezki menang...azie join juga tp dia jumpa 1 je..kita ada sumbang 2 gambar kt dia, 2 lagi dari kakak kita kasi gambar teksi...kira ada la share kita sini kan...klw tak tak menang la dia hahahaha..

so dh menang dia ajak la kita dinner sesama kt hotel..dia nak g sendiri?kang mana arah dia sesat hahaha...so kita jadi la supir dia..teman makan kt otel 5 star.alhamdulillah...rezeki orang ajak dinner kan hehehe....

kitaorang plan ngan dikmas pon menang adiah ke-2, plan nk dinner ari yg sama..saje la bole comolot lama xjumpe hahha...makanan dia sedap2 semua...fresh seafood tu yang menggoda..even aku ni elegik ketam tapi nengok ketam bapok beso2 jadi tergoda & termakan..mujor tak tergatal dan terbengkak mulut hahaha..maybe sebab dia btol2 fresh makan mulut saya tak menjadi cam bibir negro..klw tak konfem bengkak punya mulut klw makan ketam



 bersama pemenang bertuah itu
 tamak haloba lobster amek 2
 sushi sedap tp kicap terlampau masin...
 mabeles belaka jahanam diet aku


 fuhh berpeluh kopek lobster
















 kek dia seme out..
cheese cake je sedap
rvc- keras
carrot cake - keras
choc brownies xsempat makan..sebab turun solat pastu naik dah kena sapu pinggan ngan waiter...

 dikmas yg comei
 mekaseh azimah jainun bawa akk makan kt otel
nengok kemain tembam pipi air telan berpinggan2 hahahaa

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, April 25, 2016

goodies bag from san remo

 jumaat lepas pegi collect hadiah giveway dari san remo..aritu menang contest kat fb dia suh teka sape new ambassador san remo..kita join 4 nama seme2 menang..alhamdulillah...bole la bagi2 sorang skit kat adik beradik kan...

guna fb kita, fb mak, kakak & adik ipar..diorg ponx tau kita masukkan nama diorang..tau2 menang je hahaha...pasword fb diorg seme ada kt kita..so klw ada je contest2 yang hadiah dia banyak camni kita mmg joinkan nama diorang sekali....cam contest ni ada 50 orang winner..tu pasal kita join nama2 diorang kot bertuah menang kan..memang bertuah seme nama menang heheh..siap sorang opismate pon menang juga kita suh dia join

kita nye sendiri ada 4 lagi 10 tu kawan2 kirim..dah alang2 kita g amek kan..tolong la amek utk kawan sekali..bukan susah pon
 tengok penuh seat belakang ngan goodies bag bole tahan berat 1 beg tu tau
 ni la isi2 dalam goodies bag nilai dia RM32 siap g sevey kt giant harga hahaha..sebab ada org nak beli..tu kita kena cari berapa harga
tq san remo!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Wednesday, April 20, 2016

rombongan ke warung pak parman

lama haih xmakan sini....bebudak opis skang seme dah pandai dah makan sini..hahaha dedulu kita la yang introduce diorang kedai ni..skang diorang sendiri dah pandai datang ngan family memasing kat sini...

last week kebetulan geng2 opis yang kat site seme berkampung kt opis ada meeting..gini la bukan senang nak jumpe seme kan...ada masa diorang dtg opis mmg ktorg akan g lunch sama2 sebab lama xjumpe...diorang la yang mengajak makan pece lele ni..kita on je..naik satu kete himpit2 seb baik seme kecik2 hahaha...& seb baik la xjauh mana kedai ni ngan opis...

fuh...terubat kerinduan!
kita oder pece lele
ada yg oder ikan susu xkisah la ikan apa pon yg pasti mmg sodap!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

celebrate kecik2

 jadi la kan...dari xde..lagipon kakak pon xde nak request apa2 kek frozen ke apa...dia rilek je...ari jadi dia pon dia xingat bile hahaha...

aritu balik keje singgah pistachio mmg jadi member pon situ..kebetulan kad expired sehari sebelum bday kakak...so renew la sekali...RM20 utk 2 tahun, pastu nanti bole dapat diskaun 20% utk seme jenis kek & ada member day yg mana seme kek dapat 1/2 price.

kita saje amek kek choc moist...sebab cam dah lama tingin nak makan...orang lain nye beday aku yg over hahaha..xpe..kakak bukan kisah nak kek apa..janji ada kek utk dia kan...kek pistachio ni mmg sedap..lagi2 klw choc moist sebiji rasa mcm kek yg kita selalu buat..beli kecik je pon sebab kt umah mak pon xramai orang kan..jadi la kakak buat syarat ye dak...



 sangat sedap & sgt moist



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, April 19, 2016

update pasal hadiah

 ni antara hadiah2 yang di pos & g collect sendiri..klw ikut ada lagi hadiah yg tak amek..tunggu penganjur bagi date utk collect je...yang lemah bab hadiah ni kan..klw kena amek time ari keje..mmg pandai2 la cari masa curi masa g amek adiah...biasa klw menang cam gajet2 tu mmg kena amek sendiri..klw stakat voucher,ticket wayang diorang posla

 ni menang dari ig prebiutv2 dapat voucher deli2go RM50 (bole beli kt kiosk deli2go kat shell)
 aeon voucher RM200 yang ni best gile contest like & share je kt fb
dia buat lucky draw..jarang2 nama kita menang lucky draw
 yang ni contest kt wechat MFO spin & win
dapat bantal sebijik redeem kt ampang sana
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

collect hadiah dari julies

lama dah menang 2 bulan lebih ada kot...tp diorang dah bggtau awal2 hadiah lambat sikit sebab dorang tunggu dari sony hadiahnye..ok la xkisah la kan..janji dia inform..idok la senyap je kita pon paham..

so ni br ada kesempatan nak g amek...curi2 masa g collect, office julies kat kota damansara...seb baik senang cari, ikut duke je turun kota damansara...hadiahnye kita bole pilih, so kita amek sony mp3 player dengan hamper barangan julie's RM100 ada 2 beg besar penuh ngan biskut julie's, memandangkan kita xbape gemar makan biskut so kita sedekah2 la sorang sikit..kasi mak 1 tin, ltk kat office 1, bg bbster darwish 1, rezeki sama dikongsi kan...

.
kemain nakal muke iye tu
 sony mp3 player kita nak jual RM250 sape minat mai wasap 0197942480
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...