MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 31, 2017

from celcom tu webe

gudbai celcom...kita xperlukan awak lagi dah..dulu gudbai maxis sebab celcom offer pakej menarik tp skarang webe offer paling terbaik antara semua...

dekat sebulan guna line webe ni..so far selama sebulan ni tak keluar lagi dari kl so far dok dalam kl ni xde la problem apa..xtau la nanti keluar dari kl jadi slow ke apa kan..ahh xkisah la janji dalam kl line tip top. bayaran untuk register RM106 so nanti bil dia akan pro rate la kan...fyi, webe ni under tm tau

satu nama boleh sub 4 line kat bawah dia...so nanti kata la asben korang nak duduk bawah korang..dia xpayah bayar registration fees RM106 tu...untuk subline plak bil dia kira cam ni

1st line - RM79
2nd subline - RM69/month
3rd subline - RM59/month
4th subline - RM49/month
5th subline - RM49/month

so andaikata korang nak guna semua subline tu masukkan nama adik beradik ke apa sampai habis 5 line tu, kira2 dalam sorang RM64.00++ sebulan klw bahagi 5 line tu.jimat weh...kita ni stakat ni amek 2nd subline je untuk mia senang nanti nak call dia klw weken dia tak de.

kenapa kita cakap webe offer pakej paling terbaik antara semua?sebab nye ialah..

- unlimited call (semua nombor celcom ke, digi, maxis, no rumah)
- unlimited sms
- unlimited internet
- xde kontrak, so rasa2 klw pakai line kt umah korang tak ok bole je terminate xde penalti
- bil RM79/month masuk gst dalam RM83++ gitu.

so sape berminat sila la terjah website webe daftar cepat sebelum promo tamat 11 feb ni..lepas abes promo harga akan jadi RM199/month




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu husband ada cite gk psl webe ni...kita dgr2 gtu xbc details

HAZIQ IQBAL said... [Reply to comment]

hi. mcm mana nak daftar untuk 2nd line ye? sy tk jumpa dalam website

Nana said... [Reply to comment]

@HAZIQ IQBAL
2nd line buat thru phone je dengan agent tm. dia ada call lepas 3mgu kita guna first line tanya nak amek subline tak...so saya tros amek bole call webe mmg xbole reg 2nd line thru web

Nur Syahira Ismail said... [Reply to comment]

hi, nak tanya kalau subline tu still semua subline dapat unlimited internet and unlimited call to anyone ke? sebab kalau maxis subline tak dapat unlimited call tu.

Nur Syahira Ismail said... [Reply to comment]

@Nanahi, nak tanya kalau subline tu still semua subline dapat unlimited internet and unlimited call to anyone ke? sebab kalau maxis subline tak dapat unlimited call tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...