MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 15, 2017

bawal printed

first time ada bawal printed ni..xminat sebenarnya kain2 licin takut nanti time makan tudung menggelongsor...tapi aritu nengok adik ada beli 500 helai utk pos kat anak buah kita buat meniaga eh eh tetiba terjatuh cinta plak..bile try makan eh cantik plak..xde licin plak tu...yang penting senang bentuk...

serius klw tudung bawal jenis gini, ni la first time kita ada yang bercorak...mmg xgemar sangat tudung bercorak..takut susah nk match.ni semalam try la pakai g keje..eh rasa mcm muda 10 taun pakai bawal satin ni hahaha prasannn. kita xbape gemar corak yang heavy..corak serabut2 penuh satu tudung tu memang tak suka..


 so pada sape yg berminat nk bli tudung yg cantik2 bole visit ig anak buah kita
design mmg dia pilih yang cantik2 je buat niaga...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...