MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 3, 2017

kidzania family day

rezki budak2 la bole masuk kidzania dengan rege murah...tq ina..war2kan pasal tiket murah ni..ekceli aritu kawan kita ada wasap tanya nak g kidzania tak sebab ada tiket murah sempena kidzania family day...staff kidzania dapat tiket dengan harga RM20 seorang xkira dewasa ke kanak2..so staff kidzania boleh bawa seberapa kawan or family diorang masuk kidzania dengan harga tu

alkisah..kawan kolej kita ada kawan yg keje kidzania dia la yg war2kan pasal ni...kita pon ajak la kakak skali join..sian nengok anak dia xpernah pegi lagi sebab tiket klw normal price kan mahal..RM85 sorang utk budak...kita pon dah alang2 murah beli juga la..even mia dah penah 2 kali masuk kidzania tapi mmg dia xpuas main kt dalam tu..

darwish plak ni la first experience dia masuk kidzania & bekerja ..aritu masa dia kecik lg mmg tak reti apa..skarang dia dah bole join kakak...kebanyakan job yg ada bermula dari 4 tahun baru bole join..so sedang elok la darwish mmg banyak juga dia bole join...heheh..bile tgk dia dengar arahan abang ngan kakak kidzania terasa alahai dah besar anak aku hahaha..cumanya kesian la kt staff kidzania mesti pening ngan dia hahah xreti dok diam kan..ada je dia tekan butang kt mesin usik itu usik ini hahah aku dok perati je dari luar...

ktorg masuk dari kul 10 sampai la 4.30 petang...memang dekat seharian kat dalam tu...tu pon still xleh nak join seme job sebab ramai orang...mana2 job yang femes mcm bomba, mcd, polis tu seme kena amek giliran dia ada time2 dia utk q amek giliran utk next session.balik umah memang pitam..haha penat mak melayan anak2 tp seb baik darwish ni sejak dah besar gini senang dh nak di kawal...tp biasa la dah berlama2 dalam tu dia pon penat juga tp mmg saje kasi diorang puas main

 dekat 2 bulan tak weken ngan diorang
asal weken je turn daddy diorang amek..so ibu kena mengalah la kan...baru adil dan saksama...weekdays dia ngan ibu weken ngan daddy
 maap la filter terlebey hahaha..phone baru xreti setting lg masa ni dok tekan effect face beauty hambek kau camgini jadi



 labuh nau baju haha



 jadi model




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bgs gk dh wat slot time utk yg pekerjaan hot tu...so xde la buang ms nunggu kn..bila dh booking time tu...br pi situ...tp kalo vkend sesak la kn tp xpe murah....

dorsett pink said... [Reply to comment]

best la dpt tiket murah... anak sy pernah masuk sekali je dalam ni.. pastu tak ada kesempatan nak masuk lagi.. Tengok lah nanti2 bila mak dia ni tak 'sibuk' (buat-buat sibuk)

LYAfrina said... [Reply to comment]

mmg enjoy sgt.. aritu smpat bawa fasya kat sini.. tp time ct sek..ramai sgt org.. bygkan hampir 5 jam.. dlm 3-4 tmpat jer sempat masuk.. tunggu turn lama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...