MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 2, 2017

majlis akikah rizq iskandar

memandangkan cuti panjang ni seorang fauzana ismail sangat behave..tak g memana ada je kt kl..so keje nye memenuhi undangan kenduri dari kawan2..tq kekda sudi jemput kita..sebabkan segan nak g sensorang xde kawan..so kita janji ngan nana keding jumpe kt umah kekda..bole la lepak lama sket makan mcm2 haha..sesedap woo makanan...tibai kambing je nasi xusik heee...peberet kita tuh

masa otw umah kekda saje la call nad nak tanya kot2 dia pegi juga kenduri tu..call xdapat...ok xpela dalam hati xde rezki la nk jumpa..eh eh sekali sampai kt dewan nengok nad ada dok tengah makan...hehe mmg berjodoh la kita berjumpa

sedap2 seme makanan..mak perantin pon kemain gojes tau! buaian pengantin pon kemain cantik warna pepel...warna pebret kita tuh heheh...

p/s : sorry kepada kwn2 yang tegur kita tp kita tak perasan or buat muka blur hahaha...esp kawan2 kat kraftangan maap banyak2 kita tak cam orang..bukan sombong tau...hahah adoi..ada 2 orang hai kt kita tapi kita cam muka blur igt diorang salah orang..rupanya mmg diorang hai kt kita..maap ye saya tak cam...


 muka orang lapa cam nk makan orang kan hahaha..
pagi tak bekpes kul 12.30 tros tejah umah kekda





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Ida Puanstoberi said... [Reply to comment]

tenkiu nana, sudi memenuhi undangan kami.
Kami berbesar hati sangat.

Eh. Gojes sbb amik gambau ngan vivo v5 ni gaknya. Hihikkkk :D

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kita xdpt nak datang atas sebab2 yg tak dpt dielakkan..kalau tak dpt jmpa semua2 tau

dorsett pink said... [Reply to comment]

sedap nama tu.. Decorationnya simple tapi cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...