MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 22, 2017

passport cover yang comel

sebenarnya aritu masa g jonker walk ada la berkenan nak buat pasport cover ni..tapi kan..kemain mahal tau..nak tambah charm itu ini segala dekat RM50, xjadi la beli nak letak pasport je pon sampai 50 inggit kita kan kedekut hahah...

lepas tu ada tertengok kt fb kate's gifts murah plak pasport cover dia..RM28 free postage..apa lagi cergas la oder...memula tu oder satu dulu sebab nak nengok kualiti dia dulu bile dah sampai baru oder utk mia..kata free postage kan xkisah la oder asing2...

fb ni servis dia bagis, cepat reply & cepat dia pos barang...mmg puas hati!

 pasport ada ada pilihan warna pilih je nak warna apa tp pink pekat ngan hitam aritu abes stok
 untuk nama plak ada 6 pilihan warna
 charm ada 27 design pilih la mana suke seketol je ok klw nk letak byk ketol maybe dia cas lain kot
 so ini la pilihan kita..purple xdok so amek biru..comei kan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

comei.. Ayu pun buat dah kat sini.. kat sini banyak sgt buat mcm ni..ada wallet & bag kecik2...

shahdiana said... [Reply to comment]

HAAH...CUTE LA...SESUAI DENGAN HARGA...NAK P USHA JAP...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ok nanti kita nak g usha la

dorsett pink said... [Reply to comment]

memang comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...