MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 7, 2017

vivo v5

sebenarnya memang dah lama nak tukar phone memandangkan iphone tu dah mula buat hal... xpe kita saba je tungu dia btol2 xle pakai baru nak rembat phone lain..nak di jadi cite masa masuk gua aritu ada la termasuk air sikit screen tetiba berline warna purple tapi sejam je dia gitu pastu dia ok..

lepas 2 minggu dari masuk gua tu tengah siok buka youtube tetiba dia hang & padam tros...ok ni la masanya nak tuka henpon baru hahaha...ari yg henpon tu xle on tros g carik henpon baru...kebetulan masa tu kita ada gahtering ngan geng contest kt sunway putra mall, abes je gathering turun level bawah nengok banyak kedai phone ada oppo ada vivo..kita mmg dah aim nak amek android xmau pakai iphone dah..

memula aritu plan nk tuka huawei p9 sebab gambar dia lawa gile..tapi bile sevey harga dalam RM2k adusss mahai la plak...ok xpe..pastu ada plan cam nak tuka oppo sebab adik pakai oppo tgk gambar dia cantik...alih2 turun escelator nampak vivo pastu ada banner siti nurhaliza depan kedai tu pegang vivo v5 tros teringat iklan tokti cakap tak de photographer pon xpe haha...

ok la masuk vivo usha vivo v5 selpie seketol mak aii lawa btol selfie dia..mana taknya kamera depan 20mp kamera belakang 13mp, yang pasti selfie dia clear berganda2 lagi cantik dari iphone...ok la dah tergoda sebab suka selfie kan haha..harusla rembat henpon yg bole selfie cantik...tak fikir panjang dah...bayar tros. market price RM1299 dapat la free casing, tempered glass ngan free clear casing tu.

ni gambar pertama kita snap lepas keluar kedai 
tapi ni pakai efek face beauty tu muka len macam glowing tu haha...siap ada efek slimming haha nipu nau eh!
.
 selfie without face beauty effect
gambar kamera depan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

LYAfrina said... [Reply to comment]

cantikk sgt kualiti gambar tu..
lya beli oppo je.. pom cantik jgk pic..

Ida Puanstoberi said... [Reply to comment]

entry meracun ni :P

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg sesuai saper yg suka selfie..20MP camera dpn ..biasa camera blkng kn hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...