MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 13, 2017

water tubing @ teratak riverview tanjung malim day 2

ok sambung cite utk ari kedua...pagi tu sarapan mehun sup terbaik....sedap gile kot masakan diaorang....lepas sarapan ada game sikit...happening gile kot sebab semua sporting....game main baling belon air & cari gula2 dalam tepung..dah macam hantu seme hahaha..abes game buat stretching sket...lepas tu terus amek equipment utk water tubing..

memula ktorg amek trek pendek dulu...(saje nak bagi biasa2kan...ktorg ni ari first dah main dah water tubing so berlagak sket la xmo pakai life jacket & helmet hehe..) kali n lagi syok lagi meriah sebab masa ari sabtu tak semua join water tubing..seme nk tunggu ari ahad so ari ahad tu memang semua turun..jadi jem sungai..heheh...

ari ahad tu tak tau berapa kali tah wat water tubing..dah penat2 lapa2..naik lunch plak..makan nasi ngan kari ayam ada ikan pekasam lagi...memang terbaik la....dah kul 4 seme siap2 kemas nak balik....maka berakhir la satu lagi esktrem aktiviti kita di hujung minggu..xbape ekstrem sgt pon..ekstrem manja2 je hehee....

bagi sesape nk try water tubing kita suggestkan bole pegi sini...bayaran sewa equipment RM20 utk full equipment, life jacket, helmet ngan pelampung.chalet plak ada dari rate RM100 keatas klw xsilap..bole gugel je teratak riverview tgk details dia kt sana ok..






























Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...