MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 9, 2017

hari sukan sekolah kakak

 ni pon cite basi...tetap nak abadikan dalam blog untuk tatapan kakak satu ari  nanti...kakak masuk lari dalam guni...ibu ngan adik la jadi pompom girl & pompom boy kasi semangat kakak kt tepi padang...tapi sebelum nk start sukan tu cam biasa ada dah lunyai abes baju ngan seluar berselut..berlari tak henti2 bukan bole di halang budak tu..biarkan je dia suka sgt dpt lepas bebas kt padang besar tu kan..mujor bawa baju spare tau dah..mmg xrupa orang nanti haha..

grup kakak juara..dapat pingat emas...tak sesia la ibu jadi pompom girl tepi padang jerit2 hahaha....haih..nxt year adik plak masuk skolah...adik plak bersukan..eh cam xcaya je dah besar budak ni...cepat nye la anak2 ibu besar...cepat nye la ibu pon dah tua...
















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...