MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 5, 2017

kl-jb-kl

fuh..tak pernah dibuat lagi..travel jauh2 balik hari gini..gagahkan juga la sebab urusan keje..klw travel memang tak la balik hari wei...tapi cam tak sangka juga..bole juga buat trip balik hari gini..agak memenatkan sebab nye kita sorang je yg drive..klw ikutkan kena g sorang..tapi sebab takut ngantuk..kita pon bawa budak practical sorang buat teman borak....

ada document nak kena submit sebelum kul 12...kul 7 kat tol sungai besi, kul 10 dah sampai jb..hehehe..tak yah tanya berapa kita tekan..sebab takut lewat sampai orang g jb 4 jam aku bawa jadi 3 jam...matila nak..jangan ada saman speed trap dah la.....masa drive tu mcm tak sedar je bawa laju..tapi bila sampai kt jasin kul 8 pagi baru sedar eh! sampai melaka sejam je? jgn di tiru aksi begitu..bahaya..hahaha..ni sebab darurat je klw tak kejar masa xde nye kita bawa menggila mcm tu...risau woo..kita pikul amanah & tanggungjawab..buatnye lambat submit mati la nak...

dah abes setel urusan keje apa lagi...merayap la..xkan nk terus balik kl..mata supe dah kena gam weh drive lelama ni mmg cepat ngantuk...singgah breakfast kat kacang pool bomba kt larkin tu (tempat fav asal dtg jb dh pandai dh makan situ..) dah kenyang kita singgah plak jpo..sebabkan masa tu gaji pon dah tinggi hujung2 so xde la shopping apa pon..masuk padini je mampu hahaha..rembat la baju raya awish ngan kasut ibu sepasang kt vinci jadi la..ada gak beli dari xde kan..yela nk masuk jpo tu kan cam jauh pusingnya..mana bole balik xbli apa kikiki...



 tq khaleda teman kan akak
 our breakfast



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

jauh drive urusan kj blk ari...kita jauh pn drive urusan kj ke melaka je tu pn stay hotel..xblk ari hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...