MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 19, 2017

long beach pulau redang

 lepas dah check in tu..rehat2 dulu dalam bilik....dalam kul 4.30 camtu minta staff hotel hantar ktorg pegi long beach naik trektor..nak jalan xjauh pon dalam 200 meter gitu je..tp ye la kita g ngan bebudak kan..sian plak kang penat berjalan dia bertuka mood plak kang...

hari pertama tu kita memang malas mandi lagi..bawa bebudak je mandi..sampai je kat long beach mia punya teruja...wwooooooooooooooww ibu...biru nye air laut dia...hahaha...sian..selama ni mandi laut kt pd je kan..air laut warna kelabu..sekali datang redang air laut dh mcm swimming pool...

hepi btol si kakak...adik bila kita tanya sonok ke adik?dia jawab sonokkkkkkkkkkk sgt...time kaceh ibu bawa awish jalan2 awish xnak nakal...hahaha alamak tacing plak ibu dik oi...sweet sgt nih...haih la sonok nye nengok diorang hepi..walaupon jujur ckp percutian bertiga ni agak memenatkan...tapi bile nengok diorang hepi hilang seme rasa penat tu...serius bole tgk diorg senyum sampai telinga...xyah diorg ckp apa tau dah diorang hepi sgt....


abes mandi call budak resort suh pickup depan laguna resort, pastu balik chalet diorang sambung plak main pasir...kita pon teman la duduk depan laut tu sesambil minum petang karipap serunding seedapp gile...kita xsuke sgt karipap tp ni special karipap serunding ikan mabeles...minum plak teh panas lepak tepi laut angin tiup sepoi2 bahasa,,,perghhh...

dekat nk magrib bawa diorang naik bilik mandi2 pastu siap utk dinner...dinner hari pertama mmg mabeles lauk pauk 4 jenis semua sedap2 belaka..mmg gini la kt redang mmg makan sedap la..tu balik redang mencanak badan naik..xsempat lapa dah makan dah tu 4x shari makan


ok malas bebel..kita blanje gmbr kt long beach yg ala2 maldives...nk g maldives xtau bile kan..redang la dulu hehe






















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantiknya redang...memang kena pegi ni 1 day...asyk tgk orang je pegi...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...