MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 23, 2017

osaka trip : sagano bamboo forest arashiyama, kyoto

trip hari ke -4 kalini perjalanan agak jauh...memang dari pagi membawa ke malam..xbalik apartment...dari osaka nak ke koyoto lebih kurang sejam naik train...tapi cam biasa sebelum gerak tu kami makan siap2 kt apartment....brekfast ala kadar je...alas perut pastu bawa bekal nasi beriani ayam brahim tu ngan ongiri utk lunch...

sampai je kat kyoto cuaca mendung..so agak xberapa cantik nak bergambar...tempat dia masyallah cantik sangat2..tenang..aman damai je..perkampungan jepun gitu...xlama kami sampai hujan turun..sejuk tak terkata..kita memang dah standby jacket pon..masa pegi tu xpakai jaket sebab xsejuk sangat tp bile ujan turun tu dia..gigil2 seme...

kami lepak dalam setengah hari kat sini...amek2 gambar kat bamboo forest tu..fyi buluh tu diorang guna utk buat chopstick...mmg cantik tempat ni..tapi ramai sgt orang nak bergambar pon susah....hujan rintik2 plak tu lagi la leceh nak amek gambar...

eh malas bebel panjang la...malas nak edit juga gamba...hahah sebab ada beribu lemon gambar osaka ni...kita tepek je la

breakfast dulu


beli tiket rain



ngan huda salah sorang guide














sakura +gree tea ice cream RM16..ok pejam mata nk rasa nye pasal hahaa
gile ko..sesejuk makan aiskem hahaha

















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

dorsett pink said... [Reply to comment]

best kan pergi kyoto, saya rasa nak repeat lagi trip ke kyoto - osaka, sebab tempat tu sangat awesome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...