MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 4, 2017

party shellout!

cite sebulan lepas...sempena meraikan hari terkahir azie kat office...hilang dah kawan baik aku kat opis...haih....memula tu cam biasa la..aku nye tugas la collect duit nak buat small celebration..tah camane boss cakap suh pilih je nak makan apa suggest 3 jenis peruntukan disediakan..wow..ini sudah bagus....duit big boss kasi..so suka ati ko nk makan apa..

memula nak oder menate tapi xde delivery...cam susah semua nak keluar makan kt menate sane..then nak oder plak kenny rogers...tapi kena plak ari yg kita nak oder tu hari buy 1 free 1 so tak bole take away....last skali pilihan terkahir shell out....ok la merasa juga makan shell out.. kita ni xberapa la eksited sangat shell out ni pasainya elegik seafood kan...udang sotong tu makan la juga even gatai2 lidah ni tapi ketam memang langsung xle usik la...klw usik gak tu namanye mengundang padah hehehe...

shell out ni kita order kat kak liza, dapat contact no dari officemate juga..so far nak komen ok la sedap juga..masa kita makan tu dah sejuk..so dia kurang kick kt situ sebab xpanas..untuk setting ni memang diorang akan buat kan semuanya...kita tinggal duduk makan je...

nah sape berminat nk buat makan2 kt opis ke kt umah ke bole nengok promo diorang



PROMOSI AWAL TAHUN 2017!!!!!!

Harga Asal RM25/PAX

PROMOSI!!
PROMOSI!!
PROMOSI!!

Harga sangat BERPATUTAN..

๐ŸŒบ *Pakej 4 pax promo rm80 
๐ŸŒบ *Pakej 6 pax promo rm115
๐ŸŒบ *Pakej 8 pax promo Rm150

Menu๐Ÿฆ€ termasuk dalam pakej

๐Ÿšnasi
๐Ÿฆ€ketam
๐Ÿคudang
✅lala
✅sotong
๐ŸŒฝjagung
✅brokoli
✅salad
✅sos istimewa"
✅air bikarbonat

** Menu tambahan dengan harga minimum

√ Baby Lobster rm18 pcs
√ Kerang min 1kg rm20
√ Ikan Siakap rm25
√ Shell min 1kg rm50
√ Kupang min 1kg rm20
√ Mini Octopus min 300g rm20
√ Bamboo Shell min 1kg rm30

Tempah sekarang sebelum PROMOSI TAMAT

๐Ÿ—“ setiap pesanan perlu dibuat sehari sebelum. ๐Ÿ™‚
๐Ÿš— Harga diatas tidak termasuk caj penghantaran

Pm tepi.. msj tepi.. call tepi...☎☎☎
0193164616 liza

untuk set ktorg ni 25 pax harga dia RM493.75 inc delivery







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...