MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 29, 2017

setelah kemarau berpanjangan

adoi..lama sgt rasanya tak menang contest...sibuk melampau.....ni pon dlm bz2 gigih juga update entry jepun & redang...sayang rasa nak tutup blog ni...sebab kdg2 ada je org sms nape xupdate blog..hahaha adoi xsangka kita ada orang rindu ek kita bebel2 sini..


ok ni saje nk share menang contest aritu..lama dh xmenang apa2 kan..ada juga la rezeki kecik2...ni dedua contest yg xmemerlukan modal..

yang ni join masa ada keje kt homedec kl convex aritu...saje la snap pic kt situ pastu submit..xsangka plak menang..mmg xde target menang sebab dia nk kreatif pic...tp klw dh nama rezeki kan
hadiah dia dpt barang sharp ada 3 unit mixer & 4 unit breadmaker tak tau lagi apa yg kita menang..nanti diorang akan email utk attend prize giving
 ni contest ni kt ig repost je...sadis btol ni..kita kemain la semangat nk tgk cite ni sebab mmg tgu cite ni..skali terlepas date tayangan..hahah xguna btol...ni la di kata klw bukan rezki..dh menang tu rezki dah...tp xde rezki nk tgk plak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

Wahh. Tudiaaa. Menang contest. Bestnyaa.

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

tahniahhh.. murah rezekii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...