MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 8, 2017

time out dine out

alhamdulillah..rezeki menang contest dapat 2 pass masuk ke time out dine out event..ni event makan2 sekeping pass harga RM65 dapat la mcm2 kupon utk makan semua makanan yg ada kt booth dia.kebetulan plak masa tu memang xde buat apa..so roger2 la ellia ajak teman kt rooftop avenue k..xpernah lagi lepak berdua cam ni ngan ellia..biasa ktorg g trip je sama2..ni sebab ajak kwn2 ramai tak available..so ajak la ellia dah kebetulan dia free...rezeki dia la dapat makan sedap2 hehehe..

mmg banyak booth ada kt sana..pilih je la nk makan apa..semua bole makan koyak je kupon dapat la makanan...kemain stylo picnic urban style gitu..siap diorang sediakan bean bag lepak2 chill2 dengar live band sambail makan sambil gosip2..hehe...alhamdulillah...rezeki di kongsi bersama kan..moga ada rezeki lain pasni utk di kongsi bersama kengkawan & family
















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

aktiviti makan2 ni favourite akk jugak ni

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok la koyak kupon, dpt mkn2 free..lepak2 atas beanbag..chill chill

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...