MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 1, 2017

osaka trip : nara park

saat separuh dari ahli rombongan dah on the way balik malaysia..kami menghabiskan sisa2 hari terakhir di bumi jepun..jeles kawan2 yang lain sebab diorang xdpt ikut trip last day ke nara park..nak buat camane kami special sket dapat extra satu hari...heheh...

lepas zuhur kat apartment baru gerak ke nara park. naik train tak jauh sgt dalam setengah jam klw tak salah...nara park ni kawasan rusa memang kawasan dia xde pagar so rusa tu bebas lintas jalan raya.kt sini dia siap jual makana utk rusa..tapi kita xbeli sebab diorang ni klw nampak org bli makanan utk dia, dia follow je...bontot kita nak suh bagi dia makan hehe...

kawasan dia cantik..even kt tengah jalan yg sibuk tp damai je kawasan dia...balik tu kena menapak jauh juga la nak ke train station...sebelum tu singgah la daiso cari souvenir..kt sini klw nak cari souvenir murah kt daiso je la..100 yen dapat la 1 souvenir...tu paling murah la tu...tempat lain xde dpt souvenir 100 yen...





 comei kt adik ni






















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

Bestnya. Dah macam kat Australia pulak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...