MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 27, 2017

semoga berterusan

haih lama gile tak update kemenangan yang xseberapa kan..
lama juga tak update blog...rasa mcm dah xde mood hilang eksited nak update...tapi xpe..malas aje tak de la sampai nak ttup blog...sayang oii

ok meh nak share menang2 yg dah lama aritu sampai yang latest
mng tiket wayang atomic blonde kt ig media hiburan
 menang preview atomic blonde juga kt yes 4g fb
.
menang 4 tix preview amityville the awakening (tak g pon kasi orang)

 menang preview kau takdirku pon kasi orang
 menang tike wayang the hitman's bodyguard
 menang preview abang long fadil 2 tak g..kasi orang
 menang tiket utk bebudak main kat urban playz
 menang 1 carton pampers mamypoko
 menang cash RM1000 atas nama proxy (duit xdpt lg hehe)
 menang conso dapat 6 tin ubat batuk nin jiom
 menang RM200 voucher tesco contest drypers
 menang 4 kpg tiket wayang kt fb cloud9
 menang RM100 voucher fb kk supermart
.
yang ni best sebab dh lama tingin nak dive
menang kelas dive (kt kolam bukan kt laut) xsaba nak masuk kelas dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Azura Aziz said... [Reply to comment]

wow banyaknya menang. tahniah, murah rezeki nana dan anak2 ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki mencurah curah ni

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

wow..tahniah dik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...