MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 27, 2017

short trip @ villa rimbun desa

dah lama berjinggut baru nak update...


ni sebenarnya bole kira last minit plan memandangkan kami berempat jenis sebok mengalahkan perdana menteri..jadi klw ada sape je cadangkan g oliday tros dia bagi date sekian2 maka seme kata setuju je tanpa banyak soal..bukan apa jgn ckp kita la..org lain pon sama..nak g jalan2 ni xleh nak proper plan sebulan sebelum ke dua bulan sebelum ke sure kelaut...last2 krik2...ni klw last mnt jalan je..seme ok plak dan2 memasing bole je ejas time utk oliday ehehe

maka ni la oliday pertama utk kami 4 sekawan bersama anak beranak masing2...cuti tanpa bapak2 ok..hanya mak2 dan anak2 sahaja...walaupon tak jauh mana dalam kl walaupon cuma 40 minit perjalanan punyala meriah masing punya la seronok...yang tak seronok nye deme ni keje bertekak je..nak2 awish ngan amie mmg pantang jumpe ada je menda nak di gaduhkan...kalau time baik tu kemain baik..klw gadoh kan aku lepuk kau kau lepuk aku haih la geram nak ikat boh dalam peti ais hahahaha....

ni short trip je satu malam je..jadi la yang penting anak2 happy...mmg nampak muka happy mia & awish...tuko baju je terjun..esok pagi2 org lain dok tido lagi depa duaorang dah ada dalam kolam..xreti sejuk btol..

villa ni comei je ada 2 bilik..muat la kami berempat bersama anak beranak masing2..siap bawa toto la..kita 3 beranak tido kat bawah je alas toto..xde hal..lagi sonok gitu eheheh...petang tu ada sesi bbq yang diketuai oleh chef kita aunty nuran...haih kenyang gile kot sampai ke malam sampai ke esok pagi makan makanan yg aunty nuran masak...

apa2 pun memang nak bagi 5 bintan utk tempat ni..sangat mendamaikan..sangat tenang..sangat selesa...kat dalam villa xde dapur ok..klw nak masak bawa la multicooker.kat luar pondok tu ada tempat bbq pon bole juga klw nak masak..tapi kena sewa RM50 seme peralatan di sediakan tinggal bawa barang masak sendiri je


Untuk booking dan pertanyaan, PM atau WA  di 013-3509705. (FB Villa Rimbun Desa)
Lot 22512, 48050 Lorong Belimbing, Kuang, Sg Buloh
*Rate:
*RM350 Isnin hingga Khamis
*RM450 Jumaat hingga Ahad, cuti sekolah dan cuti awam
*RM50 untuk BBQ facilities (peralatan dan perkakasan disediakan, hanya bawa makanan untuk dimasak sahaja)














.




 





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...