MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 13, 2017

marvel's spiderman media preview screening @ jump street

baru2 ni kami berkesempatan join media preview screening marvel's spirderman, memandangkan si darwish memang peminat no 1 spiderman harusla kita xlepaskan peluang kan...event ni bertempat di jump street kl, memang tak pernah datang lagi sini...selalu tgk kwn2 post kt fb je...best rupanya...heheh..rezeki anak2 dapat masuk sini..

mcm2 aktiviti menarik yang organizer aturkan..antaranya ada face panting, sesi kuiz, pertandingan best dress & ada aktiviti2 game dekat jumpe street tu sendiri..memang happening & nampak semua anak2 eskited..bukan anak2 je mak pon over eksited hahahah....

alhamdulillah..rezeki darwish menang best dress (baju pinjam je) last minit dpt sms dari organizer kata ada hadiah best dress, nak cari xsempat..sebab dia sms malam sebelum event.seb baik kwn ada..pinjam la dia punya...dapat la 2 ketol bear spiderman..hehehe suka la awish tu...punyalah suke dia ngan kostum tu..sampai masa dia main lompat2 kt situ pon dia pakai baju tu..adoi la anak..dah la panas baju tu peluh2 abes...

selesai event dalam kul 8 mcm tu..anak2 xnak balik...sebab xpuas nak melompat ok la...kita pon bagi chance la kan..nak dtg lagi tak tau bila..alang2 dh masuk free ni biarla diorang main sampai puas...sampai la kul 9 jump street ni tutup baru ktorg bali...apa2 pun event yg sangat best!!! tq for the invitation....goodies bag pon best gile! masing2 dapat beg spiderman siap botol air & note book..hai la sonok btol budak2...

ok kepada peminat spiderman terutaman nya anak2 anda la kan..jangan lupa

"Marvel's Spider-Man", tayangan perdananya untuk umum adalah pada hari Sabtu 14 Oktober, 10 pagi di Disney XD (Astro Ch 617) dan juga di On Demand

ni ada price dia..(bole tahan mahai hehe...ni klw anak2 sejam mana cukup kurang2 3 jam)
klw nak murah kena dtg dari kul 5 sampai dia tutup kul 9 so xde la dia cas subsequent hour 


 my spiderman
 kakak wat face painting

.
menarik btol cupcake dia...


 pemenang best dress yeaaa


 mmc mcm spiderman abes..melompat xberenti haha..xreti penat langsung ni

 ni muka time ada makeup....
ni muke dah xde makeup...lepas magrib malas touchup hehe.owh sini juga ada di sediakan surau...so klw nak dtg dari kui 5-9 tu jgn risau bole solat kt sini (dinasihatkan sila bawa telekung sendiri :))
kena pakai stokin khas dia ni
 mak mereput tunggu anak2 puas melompat


 goodies yang best gile, bole la buat beg skolah thn depan

 adiah best dress

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best best. rindu nak gi event2 mcm ni....
hari tu masa dpt invitation..kalau byk duit dah terbang balik dah.. ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...