MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 24, 2017

menang samsung galaxy tab A

alhamdulillah....dah lama sangat rasanya tak menang gajet...last menang masa contest total taxi dapat ipad mini..lama sangat2 dah...

contest ni sekejap je duration dia dalam seminggu je..kita ni biasalah awl2 tu mmg semangat nak join, air badak dah beli tapi xde masa nak snap pic...tema plak kena snap gambar dekat tempat keje kita...idea memang dah ada..nak snap dekat site, konon nak lain dari lain la..orang lain semua snap kt opis..nak pegi site yang office punya jauh gile kat klia2 sana..so kita pinjam la site orang..haha selamba je ari last sebelum contest tutup aritu ari jumaat, kita balik umah mak masa lunch singgah constrcution site kt tepi umah mak minta kebenaran pakcik guard nak amek gambar..

safety helmet mmg bawa siap2 dari opis..safety boot je xde haha..masa amek gmbr tu ada la 2 orang bangla 2 orang indon kt tepi pak guard dok nengok je kita snap2 gambo..dah la masa tu ujan rintik2...masa tu dah fikir alamak...idea nak amek tengah panas tp kebetulan aritu ujan sampai tengahari xberenti2..belasah je la ngan lecak2 abes berlumpur kasut adidas aku haha...

hai..berbaloi sunguh usaha last minit..alhamdulillah...tq allah, dengan hanya bermodal kan RM2.50 dapat hadiah bernilai RM1199




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...