MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 20, 2017

holiday bersama tersayang @ lexis hibiscus PD

alhamdulillah....dapat lagi bercuti kali kedua utk tahun ni bersama bff tersayang..plan nye nak holiday setaun skali ngan bebudak tp ada rezeki lebih memasing so share2 la RM650 share 4 orang dapat la duduk otel mahal..hahha..sumbat seme mak2 ngan anak2 dalam tu..muat ok! riuh rendah tok sah cakap la...nak roboh hotel hahah adoi lawak nengok diorg ni ada masa baik ada masa gado ada masa kena lepuk memacam peel!

kami sampai pd kul 3, terus check in dapat tingkat 4 bilik sini semua memang sea view.bilik luas tp pool serius kecik...ok la nk merasa kan...bebudak je la dok terjun tiruk dlm pool..mak2 nk masuk xmuat nnt kering air haah.....

makanan kami bawa dr umah..mmg xmakan kt luar sebab susah ngan anak2 klw xde bapak2 tolong(kami holiday mak2 ngan anak2 je bapak2 xde) so dari lunch, minum petang, dinner kami makan bekal yg kami bawa..memasing bawa sorang sikit makanan, aku bawa sandwich, deah bawa nasi goreng ngan kentang sambal dia, pasya bawa spegeti, nana bawa sandwich.kaya dengan makanan...amek ko sampai esok pg bekpes bole makan lg mujor xbasi

aktiviti mmg abes dlm bilik je la..esok pg baru turun bawah bawa mandi pool kt bawah plak...seronok la budak2....hehehe...insyallah ada rezeki nnati kita g oliday tempat best2 la ye anak2





















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

aku pon dah booked utk bulan depan. 3h2m RM750. booked dengan kawan

eznakhalili.com said... [Reply to comment]

Seronoknya semua. Create memory yg manis....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...