MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 24, 2017

kat mana nak cari costume anak anak?

aritu damia cakap sekolah nak buat sambutan hari kanak2 tema alam fantasi aku pon pening nak kasi pakai baju apa ni..baju frozen dia dulu dah kecik...nk bli kt lazada tgk shipping 4mgu adoi...sekali tanya kawan2 diorang suggest pegi kwc

gigih la mak pegi kwc cari baju utk anak...memang rambang mata juga la nk pilih....memula berkenan dress cinderella warna biru tp xde saiz....susah gak nk cari dress apa yg sesuai sebab mia xnak seksi2...xnak baju nampak bahu dia segan..so kita beli la baju snow white sopan sikit...lepas tu beli legging sebab dress tu paras betis..dia malu pakai singkat2 heheh tu pon memula dia nk pakai tudung nak jadi snow white muslimah aku yg suh dia buka tudung pakai reben beso atas kepala..

utk kwn2 yg nak cari aku suggest kan terus ke level 3 & 3A situ je yg byk pilihan..sediakan duit aje.baju snow white tu RM75 material cantik ada juga harga RM60 tp skirt dia jenis kejung keras yang ni dia cantik terletak je skirt kembang lawa je...

kemain seronok la mia bila kita anta gmbr baju yg beli tu..kemain xmenyaba dia nk pakai g sekolah tiap ari dok countdown hahaha....tak sia2 ibu beli masa hari kanak2 tu mia menang baju ke-2 tercantik...oleh sebab guna sekali je..baju ni dh selamat aku letgo kt kawan tolak RM65pakai stengah ari je diskaun 10 inggit hheheh..














Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...