MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 6, 2017

Marvel spiderman contest by Fauzana ismail


Beginning Monday 21 Nov, find out what a day in the life of Peter Parker is like with The Spider-Man Interactive Science Lab at Petrosains Science Center, Suria KLCC. Themed after Peter Parker’s lab at Horizon High, this unique experience will take kids into a world of science featuring experiments, tutorials and crafts. Just as Team Spider-Man uses their extensive knowledge in science to come up with innovative ways to defeat super villains, kids can learn about science through fun, hands on experiments in this two-month immersive experience. 

From 8 to 13 Nov, kids can scale walls like Spidey and defy gravity at The Spider-Man Wall Crawl, a set of three fun, interactive, upside down rooms set to look like Peter Parker’s bedroom, the Midtown High hallway and the Horizon High laboratory. Located at One Utama, LG High Street (across Charles & Keith), kids can also share their most awesome, outrageous photos to #MYWebstagram and stand to win amazing prizes!      

Join in the exciting web-slinging adventures of Team Spider-Man on “Marvel’s Spider-Man” every Saturday and Sunday at 12:30PM on Disney XD (Astro Ch 617).





Bersempena dengan itu, saya ingin membuat satu contest yang menawarkan hadiah2 seperti gambar di atas...
contest ini terpaksa saya hadkan hanya di fb & IG saya sahaja untuk memudahkan saya semak semua peserta memandangkan blog ramai kawan2 tak update so better saya highlight kan contest ni dua  media sosial sahaja

Cara penyertaan :
- Anda di kehendaki untuk mengambil gambar di One Utama, LG High Sreet – across Charles & keith (bermula 8 November 2017 – 13 November 2017)
- Sila bergambar di wall yang telah disediakan secara kreatif yea..tak kisah la nak tertonggeng ke nak terbalik, melekat kat dinding ke ikut kreativiti masing2 yang penting saya akan mengadili pertandingan ini dengan memilih gambar yang paling KREATIF dan upload di IG/FB anda (sila pilih salah satu kalau nak upload kt IG tak perlu upload di FB dan sebaliknya)
- Tiada caption di perlukan anda hanya perlu hashtag : 
#MarvelsSpiderman and #MYWebstagram #MarvelsSpidermanXfauzana 
ingat yea…3 hashtag ini WAJIB & perlu tag saya juga di gambar tersebut supaya senang saya nak tengok semua peserta yang join
- Anda boleh mengambil gambar sama ada anak anda seorang atau bersama ibu bapa/ keluarga
- Selain daripada anda menyertai contest di IG/FB saya, anda juga secara automatic turut akan menyertai contest utama yang dianjurkan oleh oleh Disney XD (saya pasti hadiahnya sangat menarik)

Syarat-syarat penyertaan
Terbuka untuk kanak-kanak yang berumur dari 7-16 tahun sahaja.
Terbuka kepada follower IG & FB saya sahaja (fb : fauzana ismail & IG : fauz4na) IG saya tak private lagi senang join via ig
Penyertaan bermula dari 8 November 2017 – 13 November 2017
Hadiah Utama x 5 pemenang
5 x Spidey backpacks; 5 x notebooks; 5 x water bottles; 5 x notepads;
Hadiah Saguhati x 7 pemenang
3 x Spidey soft toy; and finally 4 x Spidey tsums

Pengumuman pemenang akan dilakukan oleh saya sendiri melalui IG/ FB/ ingat, be CREATIF!






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...