MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 23, 2017

rezeki makan churos free

tq to kak zarina & family yang sudi mengajak kami sama2 makan churos free...husband akak zarina menang contest churos dapat bekalan churos selama setahun bernilai RM5000, dasyat kan???? RM5k nak makan sorang mana maunye nak abes...tu sebab la kak zarina murah hati belanja kawan2 makan churos ngan family dia...

kita bli churos ni pon sekali je..seketoi dah RM8 hehe mahai...bli nak rasa je..ni orang belanja nah amekkan segala jenis churos kami dpt rasa, churos coklat la, cheese la, custad fillingla, churos with ice cream la..puasssssssss makan....tp kak zarina..semoga bertambah murah rezeki akak sekeluarga



date ngan kak zarina & dikmas




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dikongsi bersama....smoga dimurahkan rezeki zarina sefamily..kitorang pn dpt byk juga..street churros mmg sedap..sbb pernh mkn churros kt cafe hispter xsedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...