MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 6, 2017

online revolution blogger contest

sebut saja LAZADA mesti kebanyakan kita sangat familiar, sangat aktif menghabiskan duit kat lazada betul kan?hehe...lagi2 bila lazada buat sales 11.11.11 fuhh masing2 update dekat fb menghabiskan duit kat lazada mcm berhantu sungguh! ni coming soon 12.12.12 pulak..standy duit masing2 yea

a) kalau nak di ingat balik pertama kali saya membeli belah di lazada ialah pada
14/8/2015 saya beli USB Cable to Lightning Cable (for Iphone 5 5S 6 6 Plus) tapi kabel tu dah lama rosak sebab buat dia spare untuk kegunaan di pejabat, tapi lama juga jangka hayat dia...kira berbaloi lah dengan harga yang di beli tu..






b) apakah barang2 yang saya prefer beli online?selalunya barang yang sukar di dapat di luar atau pun sesuatu barangan yang memang saya dah aim nak beli tapi harga kat luar agak mahal, saya boleh dapatkan potongan harga yang menarik di lazada

antara contoh barangan yang saya prefer beli di online ialah handbag! yuppp sebab saya gila kan handbag..so untuk dapatkan harga yang lebih murah berbanding di tempat lain saya akan pastikan saya beli di lazada. ini adalah dua biji beg yang pernah saya order di lazada

c) kenapa saya sukakan shopping secara online?
- tidak perlu keluar rumah atau menempuh kesesakan trafik! semuanya hanya di hujung jari! buka telefon, laptop pc pilih sahaja barang yang berkenan & tunggu barang yang di oder sampai
- boleh membeli belah dengan selesa menggunakan gajet yang ada...saya bole berbaring sambil membuat order, boleh shopping sambil menonton tv heheh.. selain dari itu ianya memudahkan saya untuk membuat perbandingan harga
- saya boleh membeli belah pada sebarang masa, tidak kira di mana berada
- dan yang terakhir sekali saya suka shopping secara online keraa tawaran harga @ diskaun yang di tawarkan adakalanya produk yang sama ianya jauh lebih murah berbanding dengan harga pasaran ini kerana diskaun yang ditawarkan

d) apakah produk yang saya rancangan untuk beli semasa online revolutions sales?
memandangkan power bank saya dah rosak, jadi saya plan untuk beli pineng power bank semasa lazada online revolution sales nanti



selain daripada cable iphone, 2 biji bandbag jenama mango ini adalah history order saya


 bambino 4 tier shoe rack & quick drying towel 
keduanya masih saya guna dan masih dalam keadaan baik

terima kasih LAZADA kerana telah memudahkan urusan shopping saya. jadi kepada kawan kawan yang ingin turut serta dalam pertandingan ini bermula dari 11 november sehingga 14 december 2017 apa lagi cepat terjah https://www.lazada.com.my/online-revolution

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

Good luck

MiYOKO SuKi said... [Reply to comment]

sy pun suka shopping online...sume bnda pun nk online...aritu shopping sandwish maker kt lazada....cpt sgt...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Yeahhh! cheq pun bbaru beli powerbank kat Lazada, sangat berbaloi, ringan dan senang bawa.

Yg pic ni kaler hitam merah kan, cheq punya hitam hijau, ada tag Exclusif by Lazada.
Rega masa beli time 11.11 RM39 tak silap.
Boleh caj 3x

Ezna Ahmad Khalili said... [Reply to comment]

all the best nana....

المثالية للتنظيف said... [Reply to comment]


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...