MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 11, 2018

alpha sovereign hotel, gold coast

sebenarnya sebelum kami amek pakej mcm2 hotel kami minta travel agent rekemen..antara salah satu yg kami amek kira ialah dia punya jarak ke surfers paradise,kalau bole nak hotel yg berdekatan laut, kira bole  g laut jalan kaki je..ok la..survey punya survey and bila dah buat price comparison ktorg decide amek alpha sovereign hotel. rate dia dalam booking.com RM600-700 semalam tp kalau booking awl boel dapat dlam RM500++ semalam (memang mahal..sebab pegi time peak season cuti new year plak tu...berkicap la) nsb baik amek tripple sharing so murah la sikit kan compare ngan doule sharing lagi satu sebab amek pakej so murah sikit la

hotel memang selesa, kelengkapan semua complete...ada microwave (ni yg penting nak panaskan brahims heheh, ada kettle,fridge,iron,tv).yang ktorg dapat ni kira suit ada satu bilik tu utk yanti & ina pastu kita sorang tido kt luar kat sofa bed tu.

jarak ke pantai dalam 30 meter je jala kaki..tapi utk ke area pintu gerbang surfers paradise ada la dalam 1km juga berjalan tepi pantai..tak rasa jauh sebab view dia sangat cantik di sepanjang perjalanan tu...masa check in diorang minta deposit $200 (RM600) so share2 la sorang sikit kta bayar cash je





.















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

besar..sesuai la korang bertiga..walaupun kena tido kt sofa tp ala2 katil juga tu

Ezna Ahmad Khalili said... [Reply to comment]

Nampak selesa hotel ni....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...