MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 12, 2018

new year @ surfers paradise


sebelum check in hotel kitaorang ada banyak masa...so pakat jalan kaki ramai2..ada geng budak2 lelaki 3 orang stay hotel yang sama so ktorg gerak sama2..hanya kenal bad sorang je geng contest lagi dua tu kawan dia..meriah sikit la ramai2 kan..buat kecoh kat gold coast hehee...

masa pagi tu panas berdenting2 cair abes makeup..jalan kaki dari hotel ke pintu gerbang surfers paradise ada la dalam 1km gitu...panas wei..sumpah panas dia lain mcm...agak lama ktorg habiskan masa kt surfers paradise sebab check in kul 2, singgah la beli air mineral, singgah minum kt kfc, singgah amek2 gambar tepi pantai...

dah dekat kul 1 tu gerak balik hotel...sampai2 hotel dalam 1.40 barulah ada available room...fuhh lega dapat check in..sebab badan dah berlengas memasing...memandangkan ari pertama aktiviti free and easy petang tu lepas solat keluar lagi jalan2 tepi pantai...











 ni jenjalan sebeah petang pulak..dah rehat2 kt otel malam tu kita ronda surfers paradise lagi





 kat sini ada sediakan tempat bbq masukkan coin nanti bole gunakan cam bes je kan

 dinner..pegi cari ozi kebab...masa ni ujan lebat plak mujor memasing bawa baju ujan..bli tapau makan kt luar kfc hehe
 ada ciken, lamb kebab klw nak set siap dapat piza 1 slice ngan air $11
 kebab dia besar gile..ni yang regular size..
jenuh nak ngabeskan..sedap plak tu isi daging dia banyak
 sedapp
.
ok muka dah penat xlarat dah...jom balik



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Ezna Ahmad Khalili said... [Reply to comment]

Kebab kat Gold Coast sedap giler. Selalu 1 kebab tu share ngan Dania. Siap boleh tapau lagi sebab portion beso....

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

terliur tgk kebab tu..kemahen lagi besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...