MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 16, 2018

sea world, gold coast australia

hari ke-3 kami ke movie world..macam biasa kul 9.30 bas datang pickup depan bustop hotel & dia ada tanya nak balik pukul berapa...memang amek last kul 4.45 petang.sea world tak besar mana...panas tak yah cakap la litlit hangus rentung muka...

kat dalam ni ada banyak show..so kena alert dengan time2 show dia..klw terlepas bole tunggu next show..satu show ada 2 time persembahan ada yang satu time je..so pandai2 la ejas masa...ada juga roller coaster..sempat naik satu roller coaster yang jenis basah2 sikit hehe..jadi gian eh naik roller coaster lepas dah try roller coaster yg horror kt movie world tu

paling dinanti2 dolphin show..biasa tgk dalam tv je kan..akhirnya dapat juga tengok show ni live depan mata...kat sea world ni duit habis kat souvenir utk ayang2 ibu...beli cap sorang satu pastu bli botol air je harga dalam RM45 beli botol air tu air bole refill sampai lebam..kt sini ktorg masing2 bawa bekal dari hotel sebab lunch not provided..so kita bawa nasi goreng ikan masin dengan sambal garing che nor.










 mermaid!












lunch..nasi goreng ikan masin ngan sambal garing che nor



sebab kat oversea kan berani la baring2 gini hahaha..kt malaysia xbuat la keje gini nanti org nengok 





Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting
Image may contain: outdoor


Image may contain: one or more people, sky, tree, outdoor, nature and water

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...