MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 22, 2018

bali trip : dinner @ blue ocean seafood, jimbaran

malam lepas balik uluwatu kami di bawa ke jimbaran utk dinner..dinner kt tepi pantai memang mahal harap maklum.ktorg punya tourist guide dah suggest amek set, yang mana satu set tu dalam RM60 complete ada nasi, lauk ikan,udang,sotong,ketam, kepaj, air kelapa, air mineral, buah ngan sup jagung.

makanan so so je...cuma sambal dia je la yg sedap, seafood tak fresh pun...supir kata kt sini kalau kau order jenis timbang2 tu mahal..sebab bali ni tax dia 21% ok!...so sebelum nk order tu sila tanya harga dulu...

suasana dinner memang best la makan tepi laut..sambil makan ada pulak pemuzik jalanan datang meja ke meja bole request nak lagu apa....so kepada sesiapa yg datang balik boleh la makan kt blue ocean seafood (kedai halal) masa ni muka memasing dah berminyak dah..dari pagi keluar sampai ke malam..mujor la xjauh mana jarak satu tempat tu
















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Amanda Suria said... [Reply to comment]

Seafood pun tak banyak kan..SA dulu udang sekor tu dia belah dua..hehehe...mahal kat sana..kecuali kalau ada bajet besar bercuti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...