MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 27, 2018

bali trip - tanah lot

ok hari terakhir di bali sikit lagi nk abes cite bali...

pagi tu lepas breakfast ktorg terus checkout, beg tinggal kt space yang disediakan oleh pihak hotel...sebabnya ktorg nak pegi ke tanah lot amek masa juga...lepas tu utk tak nak kelam kabut tourist guide suggest check out je terus...

last day tu hari isnin jalan agak sibuk...bali ni majoriti penduduk guna motor...klw kt kl jem kereta kan kt bali jem ngan motor...panjang berbaris ke belakang motor2 .masa yang di bagi kat sini tak lama pun..sejam je sebab ada 2 orang flight balik kul 12 tengahari.

ktorg pon cepat2 la amek gambar kt port2 menarik..lepas tu kul 10 pagi semua dah berkumpul dekat van untuk balik ke hotel...sampai kat hotel supir turunkan kami dia terus gerak ke airport..so sape yang ada tu dah free and easy..nak g jalan ke shopping ke ikutla...ktorg sambung shopping souvenir sebab nak perabiskan duit rupiah yang ada...

tapi sebelum shopping kami singgah makan kt wong solo sekali lagi..(ni je makanan yang bole terima tekak...) settle makan, seme pakat shopping tak sedar diri...

ok nanti kita share kan kat mana tempat shopping murah kat bali























Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Hans said... [Reply to comment]

cantik gambar2 nih
harap ada rezeki sampai sana nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...