MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 28, 2018

birthday party @ mcd yang di taja sepenuhnya

cite pasal antara kemenangan terindah tahun lepas...menang boomerang kat web mcd.hadiahnya dapat part ayam mcd utk 20 pax...allah tak sangka tau join 5 jam sebelum tamat pertandingan...buat boomerang gegila kt insta je hehe...

syukur terpilih antara 10 orang winner yang bertuah utk dapat part sendiri...memual dapat info diorang bgtau menu2 yang disediakan antaranya

4 box 15 pcs ayam mcd
20 cup air
4 box 20 pcs nugget
20 cup mcflurry
20 pcs pie

lepas tu kita tambah2 menu lain amek happy meal, mcchicken sebab adik beradik ngan anak buah ramai kan...alhamdulillah seronok gile rasa..sebab kebetulan 30.12 tu hari jadi anak buah, haris.rezeki haris la dapat sambut birtday grand gile kat mcd..anak aku pon xpenah merasa sambut bday kt mcd hahaha...

yang paling terkejut sekali kan..masa sampai mcd titiwangsa dia bawa masuk satu section khas utk party yg memang dah siap ada decoration...dalam email aku tanya ada deco2 tak dia kata xde..so kira cam seprise la ni hehehe....

2 jam masa di peruntukkan utk kita buat hal dalam tu...pihak mcd siap sediakan 3 jenis game kemain seronok la budak2 ni...tq so much mcd malaysia sebab sponser party ni...meriah! happening!tak ajak orang luar pon...20 pax ni adik beradik, ipar duai anak buah je..




.


l















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...