MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 9, 2018

blokke cafe @ citta mall

masa pelancaran rancangan my little heroes yusuf & bujibu event tu diadakan dekat blokke cafe kat citta mall, ni kali kedua kita sampai citta mall.ok nak review cafe ni yang milik naz rahman pengacara rancangan jalan jalan cari makan


mcm2 makanan yang dihidangkan aritu yang mana semua menepati piawaian tekak saya, saya ni memang cerewet bab makan klw tak sedap memang tak habis la saya makan..kwl saya bertambah tu maksudnya sedap la tu...

kak ros, manager kt situ bagitau diorang akan extend utk besarkan kawasan mainan kanak2 serius menarik cafe ni sambil2 anak main kt playground dia yg besar ala2 kidzoona tu mak pak bole makan mcm2 menu coming soon katanya akan bertambah lagi menu

utk playground tu cas rm25 utk weekday tm30 wekend klw tak salah saya, tiada limit waktu mainlah sampai lebam...



 fruit tart sedap, donut tak try
 shepard pie sedap, brownies tu bg saya agak kering & keras
 spaghetti carbonara sedap gile

 cekodok sedap tp sedikit keras sos dia sedap


 ni apa nama xtau sedap gile

 aiskrim ni mmg kita rekemen..terbaik nak2 perisa durian mcm makan durian sebiji ada rasa isi2 durian dia tu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Hans said... [Reply to comment]

perghhhhhhhhhhh\
semua nampak sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...