MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 15, 2018

carera market @gold coast

 hari last baru la ktorg ada kesempatan utk naik tram..beli tiket $10 utk kegunaan satu hari unlimited tapi hanya utk naik tram goldcoast ni je la..ada 13 buah stesyen semuanya klw tak salah...ari  last misi ktorg nak cari fish and chips...orang kata dekat aldi gigih la ni pegi..naik tram berenti kat pacifc fair pastu naik bas pulak ke carera market, aldi depan carera je

sampai je tros masuk aldi makan fish and chips...sedap2 melantak rupanya ktorg makan salah kedai..hahah kedai yg org kata femes tu belakang aldi tp ktorg g makan dalam aldi ahh blasah jela janji sedapp

carera ni mcm uptown kita je la...xde apa yg best pon barang pon mahal2 belaka...kita bli ceri je..besar2 ceri dia manis gile plak tu perghh kat malaysia xpernah bli ceri tu tau biasa bli ceri tin je.sedap yarabbi..tak lama kt carera sebab panas gile..xtahan oi..so ktorg bgerak ke next pit stop pacific fair masa utk shopping!. carera ni mcm uptown kita je la...xde apa yg best pon barang2 dia buah je la best



 muka dah hangus time ni panas gile
























Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...