MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 15, 2018

dash box hotel, best!

ok kita buat dua entry je la malas panjang berjela..lagipon hotel bukan besar mana je sangat..xde banyak sgt amek gambar pon sebok mandi je..

masa ari pertama kul 4 bebudak dah terjun..ada diorang dengar cakap kita tunggu kul 5?xde heran nye dia ngan ibu dia..si kakak ok la si awish cakap la apa pun klw dah kolam dpan mata dia...babai la ibu...hari pertama diorang mandi kul 4 sampai 9 malam! hah gile tak gile la...dok doa jangan la demam bebudak ni..lama kot berendam abes tu orang panggil naik xnak dengar..gasak kan situ

so next day celik je mata darwish nak mandi! astaga anak..baru kul 7 tau masa tu..kita ckp g makan dulu balik  makan baru mandi...dia ckp xlapa xnak makan...nengok biasa dia la orang yg minta makanan klw celik mata..ni tgk pool je seme kenyang masing2..

balik bfast tros tukarkan baju diorang..kasi diorang mandi puas2 sampai 11.45 baru naik masa tu kolam dah kosong sebab org lain dh siap nak checkout.best..memang best tp serius klorin dia kuat gile...pedih mata sampai kelabu2 mata

masa mandi tu tah camane darwish melalak dalam kolam..ingatkan kenapa...angkat la dia skali tgk kaki berdarah...dukung dia bawa g kat recep kaunter minta diorang bandage..tp staff diorang yang uruskan balut semua...tq staff dashbox yg baik hati..ingatkan kaki dah berbalut serik nak mandi...rupanya dusta belaka hahaha...sampai depan kolam dia suh pakaikan pelampung skali dushh terjun....hilang sakit!






 kawan mermaid kakak








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo dh nmpk pool..mmg kenyang depa ni hehe...kalo bole nk tido tepi pool gamaknya..sama ngan tisya la..tu psl asyik sebut ..mama beli rumah ada swimmingpool ..kemain kn

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang nampak happy sungguh diaorang berdua.. kena terjah gak ni nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...