MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 8, 2018

datang australia harus terjah kmart!

ok ni sebab ramai kawan2 yang tag kt fb aritu suh g soping kat kmart murah katanya...ari ke-4 baru ada masa untuk shopping so ajak la geng singgah kmart..meroyan & menggila wei!!murah gile...kat malaysia tak jumpe la kasut harga rm6 wei...

tak caya tengok la sendiri kt bawah ni...kita sopim baju anak2 je kt sini ngan makeup sikit hehe...klw kat malaysia xpenah2 kita soping lama2 tapi masuk sini sampai 3 jam tak sedar..hahaha..adoi yang lain tu jgn cakap la same je memasing meroyan...ada plak wifi kt dalam ni dok update kt fb ramai plak kawan2 kirim so kita sempat bli kan utk sape2 yg sempat pm je la masa tu

sesape g sini mohon kuatkan semangat..dah harap jumpa jalan pulang...hahahha....hari last kami terjah lagi utk sopim perabeh duit mana ada...

P/s : kt sini ramai kawan2 kita cari hot wheels sebab kata diorang kilang hotweels kat malaysia diorang xjual kt malaysia...seme utk pasaran luar negara..ooo baru ku tau..pastu harga hot wheels kt sini lagi murah dari malaysia..mujor bukan collector

 baju 2 dollar je




 tgk la wahai orang pompuan sure menggila datang sini
lisptick, macara, eye shadow seme 2 dollar je
 lisptik RM6


 pensil ala2 smiggle RM25 je...
kt sini kena bayar sendiri...hehe cam bes je scan pastu masukkan duit utk bayar

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sure rambang mata tgk mcm2 brg murah tu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

doa minta kuat semangat.. ha ha ha.. kita selalu kena baca doa.. kadang2 siap azan kat telinga kawan.. he he he..mai la jalan bangkok plak..bawak bebudak ...bukan diaorang tak kenal pun.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Allahu...kalau krine ni tak tahula..hahhahaha..mau menggila duduk lelama kat sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...