MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 2, 2018

kedai souvenir murah @ gold coast australia

ok tak abes lagi cite goldcoast...ada sikit lagi kita sambung k...

kita nak share satu kedai souvenir murah kt goldcoast seme abrang tak lebih $5, heaven oii sopim sini...klw pegi jepun aritu berkira2 nk beli souvenir sebab mahai yarabbi..kt jepun tshirt harga paling murah RM40 kat gold coast thsirt selai RM15 je...mcm tak caya plak harga baju2 dia seme RM15..kg g pulau redang pon baju selai RM30 hahaha...

ok lokasi kedai ni dekat opposite kedai nama condom hahaha..adoi la kedai ni xde nama wei..so landmark dia cari kedai condom tak jauh dari coles kat surfers paradise deret2 hard rock.mcm2 souvenir ada kt sini keychain, beg, magnet, tshirt cakap je nak beli apa seme ada...tp kedai ni xde ekon panas cam dlm oven!

memula kita bli souvenir utk diri sendiri lepas tu tgk duit ada balance so kita pon buka oder kt kawan2 sape yg nak kirim, kiriman kawan2 tu dekat $200 kita abeskan kt sini.memang bole jadi gile masuk kedai ni..perfume murah2 (bukan la jenama mahal2) tapi still sedap gile bau dia sebotol Rm15 je...




s













 ni souvenir utk kwn2
yang ni semua orang kirim
 beg sampai over limit haha..terlebih 2kg..masa kt airport kelam kabut la tumpang beg kawan2



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Ezna Ahmad Khalili said... [Reply to comment]

Kalau memurah ni geram je nak beli. Untung Nana gi kedai ni.

Azlinda Azman said... [Reply to comment]

Bwstnya..boleh mask list

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...