MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 30, 2018

EXCLUSIVE MOIST MATTE LIP CREAM SAYYIDATI - Lip Matte Generasi Baru


Moist, Matte & Bebas Paraben

Cantik tidak semestinya selamat.
Sepertimana yang boleh dibuktikan jika anda memiliki Lip Matte Sayyidati baharu yang dilancarkan oleh Sayyidati Cosmetic. Ia telah diformulakan khusus untuk memenuhi keperluan kosmetik anda.

Pelancaran Lip Matte Sayyidati baharu memberi pilihan kepada wanita Malaysia untuk memilih Lip Matte yang selamat dan berkualiti sesuai dengan gaya hidup mereka.
Menerusi satu siri kaji selidik yang dijalankan, kini Sayyidati Cosmetic berjaya memperkenalkan Lip Matte yang Moist dan mempunyai kemasan Matte tanpa PARABEN  !  yang
telah dicipta untuk memenuhi keperluan wanita generasi baru.

Rahsia di sebalik keunikan Lip Matte Sayyidati ialah MOIST MATTE & PARABEN FREE  ’ yang menawarkan kemasan sempurna - Ringan, melembab, tahan lama dan selamat.

‘Moist Matte’ ialah ciri utama yang ada pada LIP MATTE SAYYIDATI, anda tidak perlu menggunakan pelembab sebelum mengenakan lip matte Sayyidati kerana, ia mengandungi ARGAN OIL dan VITAMIN E yang berfungsi untuk merawat dan menyihatkan bibir anda.

Rumusan ‘BEBAS PARABEN’
merintis ke arah pencapaian penyelesaian sempurna dengan Lip Matte yang menjadi semakin selamat di bibir dan selesa tanpa rasa yang merimaskan pada bibir. Ia juga sangat ringan dan senang dicuci.

Kami percaya sepenuhnya bahawa
inilah penyelesaian keselesaan dunia solekan yang sempurna bagi wanita Malaysia.

Kedua-dua inovasi ini membuktikan bahawa wanita masakini bijak membuat pilihan kerana yang cantik
tidak semestinya selamat.

Alami keselesaan bibir yang anda idamkan dengan Lip Matte Sayyidati dan jalanilah kehidupan dengan lebih yakin dan selesa selalu. Bebaskan diri anda daripada PARABEN. Pilih yang cantik & selamat!

untuk maklumat lanjut layari fb

sayyidati cosmetic hq


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

AzianKhalil said... [Reply to comment]

nampak likat...calit sikit aje dah nampak warna ye...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...