MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, March 28, 2018

kek coklat tempahan dari kawan2

haih bersawang abes blog...apa kan daya masa tak mengizinkan...bz dekat office....
kadang balik keje plak bizi kat dapur masak rendang paru, sambal hitam..haih gigih kan...cari duit nak pegi australia hahaha...

ni kan nk bagitau berzaman dah xde orang oder kek coklat..rasanya mcm ramai tak tau kot kita jual kek coklat dulu....tapi idok la pandai menghias deko lawa2 bagai....mmg ni biasa jual utk kawan2 makan je..klw diorang nak celebrate bday ke dah bgtau xreti nk deco...heheh lgpon cam malas bergelumang dengan krim2 susah nak basu tool2 baking tu

ni malam tadi buat 2 biji kek, sebiji yang petak berat 3kg kawan sekolah order..dia mmg hantu kek coklat kita..dari zaman sekolah lagi asal dtg raya kek yang dia tuju

satu lagi buat kek yg bulat berat 1.3kg camtu utk silent reader blog kita...khadija bebetol lama awak follow blog akak ek..dari mia kecik sampai mia dajah 4 dia bole ingat cite2 kita dalam blog ni hehehe...

ok tu je nak bebel...saje sapu sawang kt blog yg terbiar ni..nanti la ada masa nanti update lagik k babai...






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...