MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 2, 2018

menang 2 tiket penerbangan ke australia

alhamdulillah...kalau dah rezeki tak ke mana....ni kemenangan terhebat utk tahun ni & first time menang tiket flight.

contest ni dia suruh submit gambar yang relate dengan australia beserta caption,kebetulan balik dari aussie aritu contest ni keluar...memang banyak la gmbr2 yang cencatik kita dah sediakan utk contest hehe... so ada 2 winner 1 based on caption terbaik satu lagi based on like terbanyak...untuk tak mengharapkan menang caption terbaik maka kita berusaha sehabis boleh untuk dapatkan like terbanyak...rasanya ni la contest yg pertama kali saya dapat like 800 ++ alhamdulillah..ramai kawan2 baik hati sudi sedekah 1 like untuk gambar ni...

dan...keputusan nya...saya menang GP dapat 2 keping tiket premium ekonomi woww besss nya bole baring2 seat dia luas...dah cek harga semasa RM3000 ++ utk sorang..so total hadiah saya ni dalam RM6000 ++ gitu la..alhamdulillah....dan klw ikutkan saya juga dapat vote paling banyak antara peserta yang lain...so tempat kedua jatuh kepada fidelis francis andam dgn vote sebanyak 200++

so sekarang tengah fikir nak pegi mana?sebab bole pilih mana2 saje destinasi di australia...yang pasti saya tak nak pegi goldcoast...antara sydney, melbourne & perth masih tengah berfikir2....

klw di tanya apa perasaan saya kan?saya memang tak sangka, tak duga boleh menang....terima kasih banyak kepada seorang insan yang banyak bantu saya dalam menghasilkan caption itu..tanpa bantuan anda saya tak mungkin akan menang contest ni..hanya allah yang mampu membalas segalanya....

siapakah insan bertuah bakal fly bersama saya ke australia nanti?hehe..saya pon tak pasti kita tengok la sape yang kena....




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

syok btul adiahnya....tahniah..pi melbourne la...ada rumah yg colorful kt pantai tu..apa ke nama tmptnya tp kt melbourne la sbb adik kita pi situ dlu ...cantik gmbr2 kt situ nk2 nana ada gopro lg la...bertuah la sape yg jd teman nanti hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...