MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 30, 2018

damia 10th birthday

untung banyak kakak tahun ni....mana taknya sampai 3 kali celebrate birthday..

nope...bukan plan pon tapi secara tak sengaja....hehehe xpela rezeki kakak la ni..

1st celebration :

victoria station, dapat hadiah utk birthday bulan april..alhamdulillah rezeki makan free..tapi satu menu je free...masa ni 12.4.2018 sehari sebelum beday mia..sebab kita tau esoknya bday dia tu balik lambat ada tender so terpaksa celebrate awal sehari...

siok dia dapat surprise dari VS siap nyanyikan lagu beday hehe..tersipu2 malu







2nd celebration

kat warisan hati rimba kemensah, small celebration utk family & kawan rapat je...alhamdulillah meriah..siap kakak bawa 2 orang kawan skolah dia...first time tgk dia teruja gini dpt bawa kawan skali mandi2 sungai hehe....

menu meriah...ada nasi kerabu tok wan yang terbaik itu...kek bday cam bese la..ibu buat sendiri...












3rd celebration...msa ni lepas 3 ari bday dia..dia ckp cikgu ada buat sambutan hari jadi utk pelajar bulan 1-4 so sambut ramai2, klw nak bawa kek bole..tapi cikgu tak paksa...ok la bukan selalu kan ada majlis gini..beli kek murah2 je kt pistahcio...mmg cari kek unicorn tak jumpe yg murah gugel seme rm200 ketas..lepas tu jumpe yang ni 108 je...




hadiah dari ibu..sebab dia dah 3 thn xde beg skolah baru..

adiah dari diah
 adiah dari nana

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...