MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 2, 2018

colmar tropicle..lama tak jejak

saje..kes bosan duduk rumah weken xde g mana..bawa la bebudak dtg sini..
tapi sebab dh petang kul 4 baru naik so xde la kita pegi japanese garden tengok rabbit segala...saje lepak2 kt situ je...amek2 gmbr skit pastu balik


darwish blom penah sampai lagi sini..kakak plak penah jejak masa umur 2 tahun...dia ckp lawanye tempat ni..tp makanan mahal nak mampos hahaha...

bayaran masuk pon dh naik harga dewasa RM15 child RM8...alah xde buat apa pon saje amek2 gamabr je....pastu dah..balik...

rasanya klw nak repeat stay kt sini tak kot...baik pegi tempat lain..klw dulu2 yes tempat ni mcm gah..tapi sekarang mcm xde apa je rasa...ke sebab dah penah pegi so xde rasa nk repeat...baik g cameron lagi best hehehe..













Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...