MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 8, 2018

NY Steak Shack sedap!

alhamdulillah..rezeki bercontest merasa la makan tempat orang have2 hahaha...klw nk bawa anak2 makan sini botak kepala mak oiii sekali makan RM40 klw skali skala nk merasa time gaji bole la...zaman sekarang ni..kena jimat2 blanja..nk makan mahal2 tu kdg2 klw tingin je pegi..klw tak tu baik simpan duit tu utk g travel hahaha..tak abes2 travel je keje kau


ni try ny steak shack dekat melawati mall...dapat voucher RM40 menang contest so amek satu menu harga RM35 gitu la..tambah air total RM44.tambah RM4 je...ni first time makan sini....bagi peminat makanan mcm saya, yess saya bole cakap sedap...puas hati dan berbaloi dengan apa yang di bayar

ok lepas ni dah tau mana nk makan western sedap...kot2 nak pau orang suh blanje..bole ajak makan sini hahaha...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...