MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 4, 2018

thai food festival

aritu kan kengkawan dok g thai food festival kt gombak kita pon tingin juga la nak pegi...sekali sampai sana2 udah abes event dia..pulang dgn hampa..hahaha

lepas tu xlama dia buka plak kt tepi opis je ha..apa lagi harusla ku terjah..3 ari berturut g makan sana..tetiba feeling kt hatyai uols....syorgaaaaaaa makanan..mcm2 makanan ado...cuma yg kita notice harga dia agak mahal klw di bandingkan dgn harga kt kedai...

mcm2 makanan ada..kerabu sotong, kerabu kaki ayam, kerabu maggi, pulut mangga, baby crab,pstu yang jenis cucuk2 tu..teh ais thai eh mcm2 la klw sebut esok pon tak abes...

tak di nafikan makanan thai ni memang sedap2 belaka...klw tak sedap sekalipon..dia tetap ada rasa...haih rindu plak nak g thai lagi ni....















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu singgah gk tp cuci mata je...yg kt gombak aritu lg meriah tp syok la bila tgk menu2 nya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...