MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, July 16, 2018

birthday party in the river!

14 July 2018

alhamdulillah..rezeki birthday boy
baru berkemsempatan redeem 2 set lunch utk 4 pax
reward dar BBQ Lamb KL Kemensah untuk review ramahdhan set aritu

Kepada sesiapa yang nak datang sila book dulu...takut datang jauh2 full house plak nanti.seat ada dalam 100 pax.
Makanan sedappppppp gile tak bole dipertikaikan..ni kali kedua makan herbs rice diorang sedap ok..makan nasi saje pon sedap satu set tu ada ayam,daging,kambing & itik.ada salad, sup juga..air ice lemon tea free flow.
Details 👇👇👇
Dining in the river rm120/set (4 pax). Utk 2 pax pon ada xpasti berapa harga...bole tgk fb utk senarai harga. untuk set lunch hanya menu ini di sediakan
Operation hours
Monday. Close
Tuesday~Friday 6pm~11pm.
Saturday ~ Sunday 12pm~4pm
(river).
7pm ~11pm
BBQ LAMB KL Kemensah
Ulu Kelang, 68000 Ampang Jaya, Selangor
(belakang zoo negara,2.5km masuk ke dalam kampung kemensah)
012-211 4100 whatsapp
Official fb : Bbq Lamb KL Kemensah
Once again tq kak Mi Mie Iberahim & abang Zainuddin Yatim sebab sponser makanan utk kami celebrate birthday boy hari ni...semoga dimurahkan rezki..
Birthday kek (beli sendiri xde org sponser k heheh )cam biasa tempah kat pistachio bakery setiawangaa.request nak tukar kek sponge cake kepada choc moist cake tambah rm10 je.kek coklat diorg mmg sedap moist gile
P/s : sape yg bawa anak...wajib la korang bawa baju mandi ok...percayalah..bebudak klw dh nampak air mmg meroyan nye diorg nak mandi..pastu bile dh mandi xreti nk balik masing2..xpe duduk la situ sampai kecut sebab xde limit masa diberikan.


























ngan owver kak mie


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...