MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 10, 2018

dah lama tak bersua...

assalamualaikum..

ada lagi ke yang masih follow blog ni?hahaha dah bersarang bersemut berkerak segala..
rindu nye zaman kerajinan sehari update sampai 3 entry..benda tu xmungkin akan terjadi dah sekarang....

entah...semua ke laut...mood berblog..mood bercontest...seme ke laut tapi kalau mood bercuti je masih tetap teguh hahaha...

nak cite apa ek...ok kite cite pasal hari raya la ek walaupon dah basi walaupon dah nak masuk raya haji pulak dah ha..xkira tetap nak tepek juga gegambar raya kami anak beranak

kami cam biasa la...beraya di kuala lumpur je...dan saya..kali ke-4 beraya sebagai single mom...opss rasanya mungkin ada yang tak tau status saya..rasa mcm saya tak pernah open bercerita pasal status saya kt blog...tp kt fb memang selambe je...hahaha...yup...3 tahun lebih dah saya single...single, hot and vogue kahhhhhh ayat sedapkan ati sendiri.so mana lagi tempat nak beraya klw tak kat kl...tahun depan mana tau beraya sebelah husband pulak ke kan?kan?hahaha doakan je la...

cam biasa raya kt taman keramat meriah juga suasana sebab situ kawasan lama...situ kawasan orang2 veteran yang mana situ la kampung anak2 diorang balik berkumpul..so memang meriah kawasan lorong tu klw hari raya...

menu raya kami :
nasi impit
rendang ayam (mak masak)
kuah lodeh (mak masak)
kuah kacang (mak masak)
sambal sotong (kakak masak)
rendang campur (kakak masak)
rendang paru (saya masak)
kek coklat (saya masak)







 habis solat seme anak2 beratur nak dapatkan duit raya dari ajk surau
 anak bujang saya beso dah dia
 anak dara pon kemain pandai melaram

 mak dara...hahahaa





 
tahun ni kita bertiga...bila nak berempat?tah xde jawapan utk itu

 ngan adik beradik yg ada balik raya kt kl


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

PeRdU cINta said... [Reply to comment]

Raya masih berbaki...alhamdulillah...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sama la color kita..pink belacan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...