MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 14, 2018

last minit punya open house

haih..serius mmg tahun ni xde plan nak buat open house pon...ni pon bukan open house pon namanye..saje masak sikit2 panggil kawan2

puncanya...sehari sebelum tu mak buat makan2 panggil saudara...laksa ada banyak lebih...nasi impit ada banyak lebih...kita pon apa lagi buka peti ais tgk pes rendang mak kita ada lagi...kul 12 malam g rosyam mart (nasib baik buka 24 jam) beli ayam, spagetti & bahan2 utk masak esoknye

mmg mcm sotong dah..sebab pagi tu mak xde so kita la buat sendiri...buat spegetti, rendang ayam, puding roti..lepas dah siap semua ada masa sikit lg eh sempat la juga buat kek coklat sebiji...fuhh tetiba kagum ngan diri sendiri, saya bole manage semua tu dah siapkan sebelum kul 12 hahaha...mcm robot dh rasa...tapi kita suke..mmg suke masak2 kan so xde rasa penat pon

panggil pon random je..mana kawan2 rapat...kawan2 contest..kawan2 belajar dalam 30 orang gitu je..umah kecik..xle nak panggil ramai sekali gus..thanks pada tetamu saya yg sudi hadir...semua puji menu sedap2 alhamdulillah..


meriahkan menu open house kite hehee

 cheese tart order kt kawan
 my choc cake pojaan ramai
 puding roti nutella mmg campak je dalam blender..tak rasa pon hahah abes licin
 spagetti
 nasi impit rendang ayam & rendang paru
 laksa
 terlior ke idok hehe
kak ziema geng contest
 erin geng blogger

 zai geng bini askar..hahah tu dulu la...skrg saya ex bini askar tp walaupon kami dah ex saya tetap berkwan dengan kwn2 ex itu
 fiza & housemate ni kawan masa kolej dulu
 kak norwati kawan fb
 diah my besties 
 mai geng hiking
 fikri geng gold coast haha..kenal dia masa g goldcoast...dulu masa kt goldcoast seminggu ktorg g berjalan sana sini berenam nasib ada fikru & 2 lg budak lelaki tak dela ktorg bertiga je pompuan time tu
rupanya dia pon sama juga suke join contest
awangku khairul geng contest hebat yg menang mcm2 percutian luar negara, menang ticket flight..
 eb geng blogger
 ayu...xmasuk pon umah...anak2 tido dalam kete katanya...konon nak singgah amek tshirt goldcoast
tak pesan awal2 brang yg dia oder seme ada kt umah udahnye selfie je la hahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...