MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, July 11, 2018

masih cerita raya

lagi cite raya..
raya cara orang kl....beraya umah kengkawan je la...


pose wajib sebelum keluar beraya
ootd seketol kat dinding berkulat ni 
baju dari zawara

 raya ke-2 beraya bersama kesayangan...pagi2 dah gerak umah mertua diah kat kepong...sampai sana dia jamu rendang ayam mak kita..hahaha...ni la jadinye g beraya kt umah orang yg order rendang mak sendiri so makan rendang sendiri la kisahnye hahaha....
 cik rara cikbommm yg selalu jadi makanan ibu
 lepas tu persinggahan ke dua umah mommy pasya..
 bersepah umah mommy diorang kejekan..tak pela raya kan setahun sekali je kan mommy?
 thanks mommy masakkan lodeh....nyamm
 pose seketol sebelum gerak umah ketiga
 beraya umah atok micai sambil melawat baby baru & ibu dalam pantang
meriah..havoc umah atok micai kami kejekan
last umah utk raya ke-2 umah kak wati, kawan fb 



ok sambung lagi raya ke-4..raya ke3 kami beraya kt mall je...jadi bangla..hahaha


pose wajib seketol
baju dari shawlpublika

 kita beraya berdua je..anak bujang teman ibu pegi beraya seremban..si kakak tak nak ikut sebab ada cousin day out katanya...nak nengok wayang la hape..kemain!
 singgah beraya umah ayu kt seremban..asalnye nak beraya umah kwn sekolah tp dah alang2 kt seremban tu roger ayu cakap nak singgah..
beraya umah chef hehe...thanks dida masakkan gulai kambing, tauhu begedil & vietnam rolls
 ni kawan dari sekolah form 3 memang kanceng abes...alhamdulillah masih belum terputus hubungan walaupon ada masa dia pegi keje kat dubai 2 tahun..aku la tlg dia buatkan fb sebelum gerak dubai supaya senang nak berhubung...zaman dia pegi dulu whatsapp tak wujud lagi...so dgn cara pm kt fb je la bole contact dia
 ni tersinggah umah kwn fb juga...ni la best ramai kwn kt fb kan...laung je kt wall sape ada kt somban den nak datang rayo! tetiba ada orang menyahut meh la dtg umah...zassss kami sampai hehee

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

thanks for coming dear....sorry kelam kabut ari tu. mai jalan ke bangkok plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...